Kreatív Problémamegoldó Tréning

Problémamegoldó Tréning képe

Kreatív Problémamegoldó Tréning

Örömmel értesítelek,hogy a jelen és a jövő egyik legfontosabb kompetenciájában – a kreativitás témájában-1 napos gyakorlat-centrikus képzést tartunk!

A kreatív problémamegoldó tréning célja az, hogy különböző kreatív gondolkodást fejlesztő technika segítségével saját erőforrásainkat felhasználva rájöjjünk olyan újszerű megoldásokra, amelyekkel korábban nem számoltunk volna.

Hogyan lépjünk ki a megszokott rutin gondolkodás dobozából és oldjunk meg látszólag lehetetlennek tűnő helyzeteket kreatív gondolkodási technikákkal?

A tréning során szerzett tapasztalatainkat beépíthetjük a munkánkba, és a magánéletünkbe egyaránt.

Hozadék: új kreatív ötleteket előhívó technikák elsajátítása, sikerélmény, öröm, váratlan megoldások.

A képzés elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki.

A képzés díja 45000 Ft, korábbi résztvevőinknek 40000Ft.

Tréner: Dr. Szarka Emese

Időpont: 2017. 04. 15.  9.00-17.00 óra

További kérdése van? Hívjon bizalommal vagy írjon Nekünk! Tel.: +3630/4119658

Képzés helyszíne: Vendel Konferenciaház, 1096. Budapest Vendel u.11.

A képzés jelentkezési határideje 2017. április 6, a képzés díját 2017.április 10-ig várjuk a jelentkezési lapon található Gold Coaching Kft. számlaszámára. Jelentkezési lapot mellékeljük.

Megközelítés:
Tömegközlekedéssel: a 3-as metróval a Klinikák megállóig, majd a Lenhossék utcán át a Vendel utcáig 5 perc séta; vagy a 24-es villamossal a Balázs Béla utcai megállóig, ahonnan 3 perc séta a Vendel utca 11.

Gépkocsival: a Mester utca felől a Márton utcán át, a Klinikák felől a Lenhossék utcán keresztül a (Kerekerdő park) Vendel utcáig. Szombaton a parkolás díjtalan.

Jelentkezem