stresszkezelés tréning

Stresszkezelés, jóllét tréning

A stressz mindennapjaink része, akár vezetőként dolgozunk, akár munkatársként fontos, hogy legyenek olyan tudatos stressz-oldó technikáink, hangulatoldó, jobb kedvre serkentő módszereink, amelyek megoldást nyújthatnak számunkra.

Stresszkezelés tréningünk célja: hogy a résztvevők a stressz természetének megismerése mellett olyan stresszoldási módokat, pozitív technikákat sajátítsanak el, melyek érzékelhetően csökkenteni tudják a megtapasztalt negatív stresszt és növelik a teljesítményt és a boldogságszintet.

A tréningen új megküzdési stratégiákat tanulnak a résztvevők, amelyek hozzásegítenek a kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, örömtelibb élethez.

A stressz kézben tartása fontos vezetői és munkatársi kompetencia. Ennek készségszintű elsajátításában segít a stressz kezelési tréningünk, amelynek az eredményeképpen megelőzhetővé és kezelhetővé válik a mindennapi stressz, hatékonyabban tudnak a meglévő erőikkel gazdálkodni, és extra energiákat mozgósítani.

Megtanulhatnak a résztvevők a rohanó hétköznapokon is regenerálódni. A képzések alkalmával olyan technikákat tanítunk a résztvevőknek, melyek segítségével a lehető legkisebbre tudják csökkenteni a különböző stresszt okozó tényezők hatásait. A tréningen alkalmazott stressz-oldó gyakorlatok segítségével a résztvevők a gyakorlatban próbálhatják ki a stressz-oldás különböző módszereit.

 

Jelentkezem!