megbeszélések vezetése

Megbeszélések, értekezletek vezetése

A megbeszélések vezetése tréning azokhoz szól, akik munkájuk során megbeszéléseket/ értekezleteket szerveznek, vezetnek, vagy aktív résztvevőként hozzájárulhatnak a megbeszélések sikeréhez. A megbeszélések gyakoriak, fontos, hogy valódi értéket termeljenek. A tudatos tervezés, a következetes kivitelezés, a folyamat és a keret pontos tartása, a tartalmi és érzelmi fókuszáltság és az emberek hatékony kezelése a megbeszélések során – tanulható, gyakorolható.

A képzés célja: A programon olyan technikákat sajátíthatnak el a résztvevők, amelyek által magasabb szintű megbeszéléseket lesznek képesek tartani, ezzel jelentős időt takaríthatnak meg.

A megbeszélések hatékonyságának növelése az egész cég komfortérzetére, teljesítményére kihat, sokkal nagyobb jelentősége van, mint elsőre gondolnánk. A képzés során a résztvevők megtanulják, tudatosítják és gyakorolják azokat a technikákat, amelyeket érdemes bevetni a megbeszélések eredményessége érdekében, új szemléletet kapnak a hatékonyságnövelés megvalósításában.

A program végére a résztvevők képesek lesznek felkészülni és levezetni érdekes és hatékony értekezleteket.

A résztvevők személyes akciótervet dolgoznak ki, hogy munkájukhoz visszatérve a mindennapokban is alkalmazni tudják mindazt, amit a tréningen elsajátítottak.

 

Jelentkezem!