Értékesítési képzés a Gold Coachinggal

Értékesítési tréning

Az értékesítés tanulható, a tréningen a legkorszerűbb folyamatmodellt, technikákat és tudást adjuk át, az értékesítési tárgyalási folyamatot, a tárgyalás során alkalmazható technikákat, a hatásos kommunikációt, és a másokra történő érzelmi hatást állítjuk a középpontba.

A tréning célja a tréningen résztvevők ismereteinek bővítése mellett a készségek fejlesztése, az értékesítés lépéseinek gyakorlása, a hatásos kommunikációs technikák kipróbálása, gyakorlása, tudatosítása, az értékesítés- szakmai önismeret fejlesztése.

Az értékesítési tréningen a helyzetgyakorlatokban van lehetőség az építő visszajelzésekből tanulni, ezáltal eredményesebbé, motiváltabbakká válhatnak az értékesítők.

Az értékesítés lépéseinek gyakorlása mellett felkészítjük az értékesítőket a gyors és mély érzelmi hatásgyakorlásra az ügyfélérdeklődés felkeltésére, kielégítésére is.

A történetmesélés, az elméleti lépések gyakorlása, a döntések pszichológiájára épített érzelmi hatásgyakorlás mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy az értékesítési technikák tréninghatásos és eredményes legyen.

A kiváló értékesítő az üzleti igények mellett figyelembe veszi az emberi és érzelmi szükségleteket, ezáltal éri el sikereit.

 

Jelentkezem!