Vezetői tréning

A vezetői szerep a vezető kinevezésétől folyamatosan formálódik, ha egy szakemberből vezető lesz, gyakran találkozik azzal a nehézséggel, hogy a vezetőként kevesebb jelentősége van a szaktudásnak, mint a vezetői készségeknek.

A tréning célja: a vezetők ismereteket kapjanak a vezetés elméletéről, tekintsék át saját vezetői szerepüket, a gyakorlatban megvalósuló vezetési funkcióikat és feladataikat, megismerjék, elsajátítsák a motiváción alapuló, célra orientált vezetői magatartást és fejlesszék a viselkedési és kommunikációs készségüket.

Vezetői képzésünk célja, hogy a résztvevők vezetői készségei fejlődjenek, letisztultabban lássák saját vezetői szerepüket, és jól használható, gyakorlatban is működő eszköztárral gazdagodjanak, hogy tudatos és felelősségvállaló vezetőkké váljanak.

Vezetői képzésünk eredményeképpen a résztvevők képesek lesznek a saját vezetői szerepüket jobban megérteni, a vezetői szerepükkel kapcsolatos elvárások rendszerét átlátni. Megismerik, gyakorolhatják a helyzetfüggő vezetést, a motivációs technikákat, delegálást, a coach típusú vezetői szemléletet, technikákat.

Jelentkezem!

vezetői tréning