Tárgyalástechnika tréning

Tárgyalástechnika tréning

Tárgyalástechnika tréning

A tárgyalástechnika tréningen a résztvevők megismerhetik és gyakorolhatják azokat a készségeket és technikákat, amelyekre alapozva eredményes tárgyalásokat folytathatnak.  Ezek közé tartozik például a bizalomépítés, meggyőzés, haszonérvelés, kérdezéstechnika, tárgyalás során felmerülő konfliktusok kezelése, ajánlattétel.

A tréning célja:a tárgyalástechnika tréning során a résztvevők tudatosítsák a tárgyalásokhoz szükséges készségeket, átlássák és tudatosan alkalmazzák a tárgyalási folyamat lépéseit, megismerjék és gyakorolják  a sikeres tárgyalások módszertanát.

A tréning eredményeképpen tudatosabbá válnak, az egyes szakaszokban melyik készségre, technikára érdemes támaszkodniuk ahhoz, hogy eredményes tárgyalást folytassanak, színes eszköztárral rendelkeznek az eredményes tárgyalások levezetéséhez.

A képzést vezetőknek, és munkatársaknak egyaránt ajánljuk, mivel a program gyakorlat-centrikus, így a saját helyzetek, nehézségek fókuszba kerülhetnek, van lehetőség a speciális esetek elemzésére. A tárgyalás szakaszainak megismerése és tudatosítása mellett a különböző tárgyalási stratégiák alkalmazására készít fel a képzés. A tréningen a tárgyalásra felkészüléstől a tárgyalás értékeléséig tudatosítjuk azt, hogy mit érdemes tenni, hogyan érdemes viselkedni ahhoz, hogy a kívánt célt elérjük.

 

Jelentkezem!